If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май беше споменал, че са я врътнали със 100к назад, може еку-то да не е от твоята кола, или пък да е твоето но да е бил обновен софтуера. Имаше един параметър за брой презаписвания, виж него.
Правилно си спомняш.
Number of flash ROM rewrites: 2
Odometer at last rewrite: 121168,60 km
Абе колги резервния ключ за 147 как трябва да изглежда? Пак ли е дистанционен с бутони или е само кутийка с ключ и чип вътре? Питам, за да си изясня къв е случая с моята, че днеска хвърли IMMOBILZ. FAILURE и от четенето, което направих не би трябвало да имам някой от основните проблеми, които водят до този грешка. Моят случай е, че съм само с това, което трябва да е резервния.
Резервното дистанционно също би трябвало да има батерия, но няма лесен достъп, предполаганм трябва с отверка да разделя двете части и под емблемата има сигурно винтче, което трябва да се развие.
Резервното дистанционно също би трябвало да има батерия
Аз бих казал, че не. За да прочете кода не е нужна батерия в ключа. Принципа е подобен, даже ако не същия като на пасивните rfid чипове. Най-много да счупиш черупката безрезултатно.
Като ти изписа IMMOBILZ. FAILURE, запали ли все пак? Възможно е да изскочи ако врътнеш да запалиш веднага след даване на контакт, с други думи преди да мине чековете. Поне на мен ми се е случвало два пъти, и в двата случая запали нормално.
Аха ясно, ми 2 пъти го напарви, веднага след като завъртях ключа, при изключване и включване пак, нямаше проблем. Аз изчаквам всичко да загасне преди да запаля(освен еърбек чека). Ако се появи отново, ще разглобя пластмасите на волан, че четох, че от там може да идва проблем от лош контакт. Другата причина, която гледах е лош акумулатор, но е чисто нов, мерих го, държи и зарежда както трябва.
Comment